![Eestimeelne kama-tiramisu.](http://f9.pmo.ee/G7qoPJCGqxR0AIdC2CrsbSuPwjk=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2015/07/16/4282893t1h12d1.jpg)
Itaaliast pärit kohvimaitselist tiramisut on võimalik teha ka eestipäraselt, lisades sellele näiteks traditsioonilist kama maitset.
Itaaliast pärit kohvimaitselist tiramisut on võimalik teha ka eestipäraselt, lisades sellele näiteks traditsioonilist kama maitset.
Valmistusaeg: 30 minutit + 6 tundi kuni üleöö külmas
Vaja läheb:
400 g kohupiimapasta
1 dl tuhksuhkur
1 tl vanillsuhkur
3 spl kamajahu
4 dl rõõsk koor (35-protsendine)
1 tk biskviitpõhi (ümmargune)
Immutamiseks:
3 spl Vana Tallinna liköör
Astelpajumarjad soovi korral (vahele)
1.5 dl kange must kohv
Peale:
Mõru kakaopulber
Astelpajumarjad soovi korral
Valmistamine:
Retsept on pärit Lia Virkuse ja Pille Endeni raamatust Kama. Eesti rahvustoit.