Kuidas defineerib multimiljardärist Facebooki asutaja enda jaoks õnne?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki asutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg.
Facebooki asutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg. Foto: AFP / Scanpix

Facebooki asutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg selgitas eelmisel kuul sotsiaalvõrgustikus toimunud küsimuste ja vastuste voorus, kuidas ta enda jaoks õnne lahti mõtestab, vahendab Business Insider.

«Minu jaoks on õnn tegeleda millegi tähendusrikkaga, mis on teistele inimestele inimestele abiks ning teha seda koos inimestega, keda ma armastan,» selgitas ta Facebookis.

«Ma arvan, et paljud inimesed ajavad õnnelikkuse lõbu ja naudingutega segamini. Ma ei usu, et iga päeva on võimalik lõbusalt veeta. Küll aga usun ma, et iga päev on võimalik teha midagi tähendusrikast,» mis aitab teisi inimesi.

«Täiskasvanumaks saades olen õppinud üha rohkem hindama oma lähisuhteid - oma naise, töökaaslaste ja sõpradega. Mitte keegi ei ehita midagi täiesti üksinda. Pikaaegsed suhted on väga olulised,» lisas ta.

Arvestades seda, et enne Harvardist väljakukkumist õppis multimiljardärina liigset luksust pigem vältiv Zuckerberg psühholoogiat ning seda, et oma abikaasaga tutvus ta juba ülikoolipäevil, pole tema vastus ilmselt eriti üllatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles