Kuidas ma kaotasin 50 miljonit dollarit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadama nõukogu liige Hillar Teder.
Tallinna Sadama nõukogu liige Hillar Teder. Foto: Liis Treimann

Keegi ei õpeta sind paremini välja kui aferistid, ütleb üks Eesti edukamaid ärimehi Hillar Teder oma võitluse kohta Ukrainas Kiievi ühe suurema kaubanduskeskuse üle, mis on talle maksma läinud üle 50 miljoni dollari.

Kuidas iseloomustate Ukraina praegust ärikultuuri? Kui palju on muutunud viimase poolteise aastaga pärast revolutsiooni Maidanil?

Presidendivalimistest on möödas veidi üle aasta ning oktoobri lõpus toimunud parlamendivalimistest kaheksa kuud. Vaatama peaks tegelikult viimase poole aasta, mitte poolteise või ühe aasta muutusi, sest kui Porošenko valiti presidendiks, siis polnud tal taga mingit parteid, aga et mingeid otsuseid teha, sul peab olema parlamendis enamus.

Terve eelmise suve ja sügise oli väga tugevalt üleval sõja teema, mis tähendab, et mingit erilist asjade korraldamist riigi sees olla ei saanud. Lisaks muidugi vana parlament.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles