Töötukassa: oleme valmis Nitroferdile igakülgset abi osutama

Crisely Apri
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa.
Töötukassa. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Töötukassa kinnitas Postimehele, et nendeni on jõudnud info 426 töötaja koondamisest Kohtla-Järve väetisetööstuses Nitrofert, ent lõplik tegevusplaan veel kooskõlastatud ei ole.

Töötukassa avalike suhete peasepetsialist Ülle Otsa sõnul ollakse valmis osutama igakülgset abi nii teavituste, töövahenduse kui ka teenuste pakkumise osas.

Töötukassa pakub täna Nitroferdile välja tegevuskava. Tegevustesse kaasatakse nii töötukassa Ida-Virumaa osakonna Jõhvi büroo, kohalikud tööandjad kui ka meeskond erinevatest spetsialistidest (karjäärinõustajad, tööandjate konsultandid jne), kes juhtumiga tegelema hakkavad.

Eesti Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnul on töötukassa valmis Ida-Virumaa tööturu olukorra muudatustele reageerima. 

"Ühelt poolt on töötukassal pakkuda erinevaid teenuseid ja teisalt piisavalt ressurssi hüvitiste ja toetuste näol - nii saame toetada nii koondatavaid kui ka tööandjaid," sõnas Paavel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles