Saaremaa naine otsustas hakata äädikat tootma ning tulemused on juba mõnda aega saadaval erinevates Eesti poodides.
Ettevõtlik naine hakkas perenaistele vajalikku toiduainet tootma
«Paljud tuttavad olid lausa hädas, sest ei tahtnud kasutada välismaist ja pahatihti kahtlase väärtusega äädikat,» ütles Maria Kaljuste, kes on üks äädika-asjatundjaid ja propageerijaid. Küsimusele, kuidas ta äädikatootmise juurde jõudis, vastab Kaljuste, et paljud asjaolud sattusid lihtsalt kokku.
Ta lisas, et peale selle on inimesed hakanud järjest enam otsima tervislikku alternatiivi hapukoorele ja tööstuslikule majoneesile ning suhkru ja värvainetega rikastatud lögadele. Kaljuste on otsustanud äädikatootmise Saaremaal tõsiselt ette võtta.
Julge pealehakkamine on olnud enam kui pool võitu ja nõnda ongi tulemused juba mõnda aega saadaval nii Saarte Sahvris, tarbijate ühistu Saaremaa poodides, aga ka Konju talupoes Tallinna Kaubamajas, Stockmannis ja mujal Eestis. Täpsemalt loe siit.