Estonian Airi lennukit tunnustati disainiauhindade jagamisel

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi sponsorlennuk.
Estonian Airi sponsorlennuk. Foto: Raigo Pajula.

Eesti Disainerite Liit valis Estonian Airi Tallinn 2011 sponsorlennuki kandideerima Euroopa Design Management auhinnale DME Award 2010.

Estonian Airi Tallinn 2011 logode ja omapärase mustriga lennuk märgiti ära ka Bruno Disainiauhindade jagamisel, mil septembri viimasel nädalavahetusel toimunud disainifestivali Disainiöö raames toimus ka Eesti mainekamate disainiauhindade jagamine.

Estonian Airi lennuk Oskar klassifitseerus parima disainiprojekti kategoorias esikolmikusse ning leidis äramärkimist ja tunnustust rahvusvahelise žürii poolt, kuhu kuulusid Jean Schneider, Lylian Meister, Avril Accolla, Sanna Simola ja Simone de Waart.

Kõikidest Bruno nominentidest koostati ka näitus, mis on arhitektuuri- ja disainigaleriis avatud kuni 15. oktoobrini 2010.

 Estonian Air on Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlik lennufirma ja kannab seda tiitlit kuni 2011. aasta lõpuni.

Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 saadikuna lendab Oskar enamikku Estonian Airi otselennu sihtkohtadesse.

Tallinn 2011 logosid kandev lennuk viib sõnumi Tallinna kui Euroopa kultuuripealinna kohta kümnete miljonite silmapaarideni nii Eestis kui ka välismaal.

Eesti rahvas on alati püüdnud luua ilu enda ümber, kaunistades riideid ja tarbeesemeid rahvuslike mustritega.

Nii kannab ka Tallinn 2011 lennuk unikaalset õhumustrit, milles on ühendatud rahvussümbolid, lennufirma tegevusala ja tänapäevane väljenduslaad.

Estonian Airi ulatusliku uuendusprogrammi, kuhu kuulub ka Tallinn 2011 lennuki kujundus, visuaalse kontseptsiooni väljatöötamise strateegiline partner on reklaamiagentuur Division.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles