Petised müüvad TripAdvisorisse arvustusi

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Casablanca hotell on New Yorgis üks populaarsemaid, saades igal kuul TripAdvisoris üle 100 000 vaatamise.
Casablanca hotell on New Yorgis üks populaarsemaid, saades igal kuul TripAdvisoris üle 100 000 vaatamise. Foto: DON EMMERT/AFP

Eesti restoranid saavad iga nädal pakkumisi osta positiivseid arvustusi maailma suurimasse reisiportaali TripAdvisor, mis sellise tegevuse vastu aktiivselt võitleb.

TripAdvisoris Tallinna arvestuses seitsmendal kohal oleva restorani Mix omanik Maksim Ryndin rääkis, et pärast toidukoha avamist ja TripAdvisori konto loomist läks vaid kaks nädalat, kui petiste arvustuste pakkumised e-posti teel laekuma hakkasid, kirjutab Äripäev.

Pakuti nii kahe arvustuse kaupa kui ka 500 arvustusega paketti. Ryndin kinnitas, et Mix arvustusi ostnud ei ole, ent ilma hea kohata TripAdvisoris turistid teed restorani nii lihtsalt üles ei leiaks. 

Portaalis annavad kasutajad toidukohtade ja hotellide kohta arvustusi ning nende järgi teeb turist tihti valiku, kus peatuda või kus einestada.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles