Lauluväljak tahab remondiks 8,5 miljonit

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
X noorte laulu- ja tantsupidu. Tallinna lauluväljak.
X noorte laulu- ja tantsupidu. Tallinna lauluväljak. Foto: Toomas Huik / Postimees

Möödunud tegevusaastal 19 miljoni kroonise tulemi saavutanud Tallinna Lauluväljaku SA juht Riho Rõõmus küsib linnalt ja riigilt remondiks 8,5 miljonit krooni.

Sihtasutuse juht Riho Rõõmus saatis kultuuriminister Laine Jänesele tööde nimekirja, mis lauluväljakul teha vaja on. Nimekiri koosneb 16st tööst, milleks läheb tarvis 8,5 miljonit krooni.

Kirjas ei küsi Rõõmus sõna-sõnalt raha, vaid «annab ülevaate,» et minister «oleks kursis asjade üldise seisuga.»

«Meieni on jõudnud info Teie jätkuvast toetavast hoiakust Lauluväljaku suhtes. See teeb rõõmu mitte ainult meile, Lauluväljaku hoidjatele, selle eest on kindlasti tänulik kogu rahvas. Selles valdkonnas ootab rahvas poliitikutelt alati üksmeelt. Olen Tallinna linna juhtidelt saanud tagasisidet, et sellise Teiepoolse mõtte ja algatuse puhul tunnevad nad lausa kohustust linna poolt väärilise panuse tegemiseks. Juriidiliselt on Tallinna Lauluväljak ikkagi linna hallatav objekt,» kirjutas Rõõmus Jänesele.

Möödunud aastal sai Rõõmuse juhitav sihtasutus linnalt 2,3 ning EAS-lt 13,3 miljonit krooni. Lisaks oli omafinantseering ning toetus linna kultuuriväärtuste ametilt 7,4 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles