Päevatoimetaja:
Sander Silm

Lugeja küsib: kas pruuniks läinud avokaadot võib süüa?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Liiva
Copy
Avokaado
Avokaado Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

«Mul on üks lugeja küsimus. Mind huvitab, kas avokaadot võib süüa, kui see on pruuniks läinud juba?» uurib lugeja.

Vastab Helve Toome puu- ja juuviljade hulgimüügifirmast Bambona.

Kahjuks sellist  seest pruuni  avokaadot  ei kõlba tarvitada. Tal puuduvad avokaadole omased maitseomadused ning on konsistensilt «surnud».

Küpsel  ja söömiskõlbulikul  avokaadol on viljaliha värvilt salatiroheline ning  ta on   konsistensilt võine.

Märksõnad

Tagasi üles