Virgin hakkab töötajatele pakkuma kuni aasta pikkust palgaga vanemapuhkust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson
Richard Branson Foto: AP

Briti äriimpeeriumi Virgin Group miljardärist asutaja Richard Branson teatas käesoleva nädala alguses, et hakkab ettevõtte töötajatele pakkuma uut vanemahüvitise paketti, kirjutab Business Insider.

Nimelt saavad Virgini investeerimisüksuse Virgin Managementi heaks töötavad vanemad peale lapse sündi või adopteerimist võtta kordamööda välja kuni aasta palgaga puhkust. Seejuures ei saa ainult üks vanem tervet aastat välja võtta, vaid mõlemad vanemad kokku. Need töötajad, kes on Virgini heaks töötanud vähem kui kaks aastat, saavad igakuiselt 25 protsenti oma tavapalgast, rohkem kui neli aastat firmas töötanud vanemad aga 100 protsenti.

Esialgu laieneb uus pakett ainult Virgini investeerimisüksusele Virgin Management, millel on Londonis ja Genfis kokku 140 töötajat.

«Kui sa hoolitsed oma töötajate eest, hoolitsevad nad sinu äri eest,» ütles Branson pressiteate vahendusel.

Virgin on tuntud oma töötajatele hüvede pakkumise poolest. Eelmisel aastal tutvustati uusi reegleid, mille järgi võivad töötajad välja võtta piiramatul hulgal puhkusepäevi, eeldusel, et nende tulemused seetõttu ei kannata ning nende ülemused puhkusepäevade võtmise heaks kiidavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles