Elon Muski SpaceXis peab ka jäätisemüüja olema oma ala parim spetsialist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk
Elon Musk Foto: SCANPIX

Miljardärist ettevõtja Elon Muski palkamisstrateegia kosmosetehnoloogia ettevõttes SpaceX on lihtne - ükskõik, kas tegu on raketiinseneriga või jäätisemüüjaga ettevõtte töötajate kohvikus - tegu peab olema oma ala parima spetsialistiga, kirjutab Business Insider.

«Elon ütles: «leia mulle inimene, kes on oma alal planeedi parim ning seejärel veena mind, et just tema on miljarditest inimestest parim kandidaat»,» meenutas oma kogemusi SpaceXi endine talendijuht Dolly Singh.

Muski strateegia jäi samaks isegi toitlustuse puhul.

«Kui me ehitasime Spacexisse jäätiseputka, käskis ta mul minna jäätiseketti Pinkberry, välja selgitada, kes on kuu parim töötaja ning seejärel talle tööpakkumine teha.»

Singh selgitas, et ta läkski koos teise personalispetsialistiga kohalikesse jäätisepoodidesse uurimisretkele ning mitmete külastuste tulemusena palgatigi lõpuks ka Spacexi jäätiseputka tarbeks parim kandidaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles