Linda Line tühistab tormi tõttu kõik homsed reisid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Line laev
Linda Line laev Foto: Toomas Huik / Postimees

Tallinna ja Helsingi vahet sõitev Linda Line annab teada mitmete reiside tühistamisest täna, homme ja neljapäeva hommikul.
 

Linda Line'i teatel on kolm tänast reisi – kell 16 ja 20 Tallinnast väljuvad ning kell 16.30 Helsingist väljuma pidanud reis – tühistatud parvlaeva Merilin tehnilise hoolduse tõttu.

Kõik homseks, 3. juuniks planeeritud reisid ja neljapäeva hommikul kell 7.40 Helsingist väljuv reis on aga tühistatud halbade ilmastikuolude tõttu.

Ostetud piletid saab ümber vormistada teistele Linda Line väljumistele, need on kehtivad kuni 30.11.2015. Kes soovib piletite eest raha tagasi saada, siis selleks tuleb täita vastav ankeed laevafirma kodulehel.

Ilmateenistuse andmetele tugevneb öösel Soome lahel lõuna- ja edelatuul 7-12, hommikuks 9-15, puhanguti 20, Soome lahe lääneosas kuni 23 m/s. Laine kõrgus on kolmapäeva päeval 1,5-3 meetrit. Sajab hoovihma, nähtavus mõõdukas.

Linda Line vabandab tekkinud ebamugavuste pärast reisijate ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles