Tankistid sisenevad ühisrahastusärisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üha populaarsust koguvas ühisrahastusega laenuäris võib investorite raha kergesti löögi alla sattuda ka siis, kui raha laenaja oma värske laenukoormaga firma tankistide nimele kirjutab.

Ühislaenufirmast 4500 eurot saanud metsafirma läks napp kuu aeg hiljem tuntud tankisti meelevalda ning firma ära kinkinud juht esitleb end süütu ohvrina, vahendab Äripäev

Iisaku vallas väikest metsa- ja kaubaveofirmat Viventos pidanud 27aastane Ainar Sulumets kandis pärast võsasaagide ostuks ühisrahastuslaenu saamist ja võlgade tekkimist firma tuttavate tankistide nimele, kelle kurikuulsusest ta enda kinnitusel midagi ei teadnud, läks endise töötaja vastu kohtusse ja sai temalt tagatippu ka oma põldude vahel lookleval koduteel peksa.

Enda väiteil pimesi on ta müünud omaenda firma tankistidele ja jätnud firmale võetud ühislaenu enda maksta. Logistikafirmadele, tanklale ja Investlyle võlgu oleva Viventose aitas näiliselt hädast välja 29aastane Märten Veedla, kes on Sulumetsa sõnul talle lihtsalt üks tuttav. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles