Saaremaa toidukohad valmistuvad suvehooajaks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuresaares äsja uksed avanud rannakohvik hakkab pakkuma ka tervislikke smuutisid.
Kuresaares äsja uksed avanud rannakohvik hakkab pakkuma ka tervislikke smuutisid. Foto: SCANPIX

Sellest, et ettevalmistused suviseks puhkuse hooajaks on Saaremaal hoo sisse saanud, annab tunnistust nii uue kohviku avamine kui juba tegutsevate söögikohtade töötajate otsingud.

Kuressaare supelranna rannahoones alustas möödunud nädalal tööd kohvik Kookos, vahendab Meie Maa.

Hetkel pakutakse kohvikus vaid jooke, kuna oodatakse toitlustamisluba, mille saamine võtab oodatust rohkem aega. Siiski loodavad kohviku omanikud Rando Kesküla ja Kai Koost toitlustamisega alustada järgmisel nädalal.

Koost kinnitas, et hindasid nad lakke ei aja ja hinnaklass jääb keskmiseks, võrreldes teiste Kuressaare kohvikutega. Menüüsse tulevad värsked salatid, smuutid, samuti hamburger, kuid seda tervislikus variandis.

Samal ajal, kui üks söögikoht alles alustas oma tegevust, siis Kuressaare südalinnas asuvas vanas pritsumaja hoones tegutsev pubi otsib oma meeskonda suveks ja kauemakski uusi töötajaid, vahendab Saarte Hääl.

Pritsumaja Grill & Bar’i juhataja Keit Grass rääkis, et neil oleks vaja vähemalt nelja klienditeenindajat ja ühte abikokka. Töötajaid otsitakse eelkõige küll suveks, kuid välistatud ei ole ka pikaajalisem töösuhe.

«Koolivaheajal otsivad paljud tööd, kuid puudu ongi pigem neist, kel oleks valmidust või aega ka pärast hooaega meile tööle jääda,» lisas ta.

Suveks ettevalmistusi tegevatest Saaremaa söögikohtadest saab lähemalt lugeda Meie Maast ja Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles