Saku Õlletehas töötas välja spetsiaalselt toidu juurde mõeldud kvaliteetõllede kollektsiooni, millega hakatakse veinidele konkurentsi pakkuma.
Saku sõidab õlledega veiniturule sisse
Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm ütles, et Gurmaanide Kollektsioon on sündinud kummutamaks müüti, nagu oleks ainus toidu kõrvale sobilik alkohoolne jook vein.
«Meie uued tooted hakkavad sellist arusaama muutma, sest nimetatud kollektsiooni kuuluva Saku Klassiku, Punase ja Valge loomisel on silmas peetud just nimelt uute õllede kokkusobivust toiduga,» rääkis Ärm.
Ta ei teinud saladust, et Saku eesmärk on uute toodetega arendada Eesti toidu- ja joogikultuuri kõige laiemas mõttes ning meelitada tänaseid veendunud veini- ja toidusõpru hea õlle juurde ja haarata seeläbi toidukõrvase alkohoolse joogi positsioon.
Ärm lisas, et nõustub täielikult Eesti restoranikultuuri grand old man´i Dimitri Demjanoviga, kes on nimetanud õlut viikingite veiniks ja öelnud, et põhjalas on uueks trendiks pakkuda toidu kõrvale õlut.
«Sama sõnumit kannab endas ka Saku Gurmaanide Kollektsioon, » sõnas Ärm.