Reisijad ootasid praamisabas mitu tundi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandri ja Saaremaa vahet sõitev parvlaev Regula.
Mandri ja Saaremaa vahet sõitev parvlaev Regula. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Pühapäeval ootasid paljud mandrile sõita soovinud reisijad Kuivastu sadamas ja enne seda pikas praamijärjekorras mitmeid tunde, kuid laevaliini teenindav ettevõte Väinamere Liinid pidas sellist olukorda kevad-suvisele perioodile omaseks.

«Jõudsin Kuivastusse enne kella viite. Tahtsin saada kella viiese praami peale. Minu saabudes oli järjekord ligi kaks kilomeetrit pikk. Meie taga seisis veel hulk autosid,» rääkis maakonnalehele Meie Maa üks mandrile sõita soovinud reisija.

Naisel õnnestus Kuivastust pääseda alles kell 20 väljuvale praamile Regula, mistõttu jõudis ta koos väikeste lastega koju Tallinna alles kella kümne ajal õhtul. «Seisime täielikus teadamatuses, mingisugust infot ei jagatud. Kõik tundus olevat nagu 15 aastat tagasi,» lisas ta.

OÜ Väinemere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväina sõnul oli ooteaeg vaid poolteist tundi ja seda pidas ta Kuivastus omaseks ka kahe suure laeva liiklemise korral kevad-suvel, kuna reisijad saabuvad sadamasse massiliselt alati ühel ja samal ajavahemikul.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles