Nädalavahetusel Olustveres toimunud hoidistemessil valiti selle aasta parimad hoidised – soolastest pälvis tunnustuse marineeritud karulauk ja magusatest astelpaju-alõtša-kibuvitsamoos.
Nädalavahetusel selgitati Eesti parimad hoidised
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soolaste hoidiste kategooria teise koha vääriliseks peeti Täku salatit ja kolmandat kohta jäid jagama Tuline musi ning kurgid Meira sinepiga. Magusatest hoidistest sai teise koha Olustvere enda teeninduskooli välja pandud õuna-šokolaadimoos ja Olustvere Maanaiste Seltsi tehtud punasesõstra-maasikamoos.
Messi üllatajatena tõi korraldaja, Eesti külaliikumine Kodukant välja kaalikamoosi, kuivatatud kõrvitsalaastud ja taas kohaliku maanaiste seltsi valmistatud boršipõhja.
Kokku oli messil väljas ligi 150 hoidist 100-lt perenaiselt.