Manpower plaanib Ericssonist vabaneva tööjõu viia teistesse tehastesse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ericsson on üks kahest Eesti kõige töötajasõbralikumast ettevõttest.
Ericsson on üks kahest Eesti kõige töötajasõbralikumast ettevõttest. Foto: Liis Treimann

Ericssoni tehasesse tööjõudu vahendanud Manpower plaanib Ericssoni tehastest vabaneva tööjõu viia üle teistesse tehastesse, kui inimesed seda soovivad.

«Kui me räägime staffingu-ärist, siis on see business-as-usual. Eks meil lühiajaliselt võibolla natukene raskem on. Võimalusi tekib selle võrra jällegi üllatavalt palju,» ütles Manpower OÜ juhatuse liige Heigo Kaldra BNS-ile.

«Käisime läbi oma kliendinimekirja ja selgus, et vajadus tootmistööliste järgi on võrdlemisi suur. Meil on mitukümmend ettevõtet, mis oleksid huvitatud inimestest,» rääkis Kaldra. «Tööd on natukene rohkem kui keskmiselt, aga me loodame, et me saame osa Ericssonis töötanud inimestest mujale suunata.»

Tema sõnul on ettevõttel teisi kohti, kuhu Ericssonist vabanenud inimesed võiksid tööle minna, kõigi soovijate jaoks; küsimus on vaid selles, kas inimene nõustub teise kohta minema või võtab vastu koondamise.

Manpower on valmis pakkuma tööd teistes ettevõtetes kõikidele töötajatele, keda koondamised Ericssonis puudutavad, rääkis Kaldra. «Me oleme ka valmis oma konkurente aitama, kui peaks vaja minema. Selleks et inimesed ikka tööd leiaksid.»

Elektroonikatootja Ericsson teatas reedel, et plaanib Tallinna tehases koondada kokku 210 töökohta ja keskendada siinse üksuse töö edaspidi insener-tehnilistele tegevusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles