Virtuaalne proovikabiin Fits.me sai arenguks lisaraha

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtuaalse proovikabiini loomisega tegeleva firma Fits.me juht Heikki Haldre. Möödunud aasta oktoobris pälvis Fits.me Silicon Valley's toimunud alustavate IT-firmade innovaatiliste toodete/äriplaanide rahvusvahelise konkursi peaauhinna.
Virtuaalse proovikabiini loomisega tegeleva firma Fits.me juht Heikki Haldre. Möödunud aasta oktoobris pälvis Fits.me Silicon Valley's toimunud alustavate IT-firmade innovaatiliste toodete/äriplaanide rahvusvahelise konkursi peaauhinna. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eestlaste loodud Fits.me, mis arendab uudset robootikal põhinevat lahendust online rõivapoodidele, kaasas järgmiseks arenguetapiks 1,3 miljonit eurot ehk 20,3 miljonit krooni.


Fits.me virtuaalse proovikabiini täiustamiseks, naistele mõeldud proovikabiini väljatöötamiseks ning agressiivsemaks kasvuks välisturgudel panustasid selles investeerimisringis võrdsetes osades Eesti Arengufond, senistest osanikest ingelinvestorid ja uue investorina nn ingelinvestorite grupp Bellus, kirjutab Arengufondi investeeringute ekspert Andrus Oks fondi blogis.

Fits.me kaasasutaja ning juhi Heikki Haldre sõnul on senised proovikabiini testid näidanud, et nende lahenduse kasutamine vähendab e-rõivapoodides kauba tagastamist 28 protsenti ning kolmekordistab müügi.

Arengufondiga koos on erasektori poolsed investorid lisaks Bellusele, Webmedia AS, Aavik ja Partnerid Advokaadibüroo OÜ, Bread and Butter OÜ, Krastendo OÜ jt. EAS on ettevõttele pakkunud tuge nii arenduseks kui ekspordiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles