Elion ei suuda lahendada nähtamatuks muutunud kirjade probleemi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi Elion teatas nädala alguses, et hot.ee ja suhtlus.ee nähtamatute kirjade probleem saab kohe lahendatud, pole see siiani täielikult õnnestunud.

Täna on tarbijatoimetus saanud mitu kirja, kus hot.ee kasutajad kurdavad, et ei näe siiani oma kirju. Eesti Telekomi pressiesindaja Raigo Neudorfi sõnul ilmnesid sel nädalal  tehnilised probleemid Suhtlus.ee ja hot.ee e-posti teenuse kasutamisel, mille tõttu ei kuvatud osale klientidele nende postkastis olevaid e-kirju või kuvati kirja asemel küsimärke (?). 

«Praeguseks on suurel osal intsidendist mõjutatud postkastides probleemid lahendatud, põhifunktsionaalsus taastatud ning ka meilikeskkonnad töötavad,» ütles ta. Elioni esindaja kinnitas, et kõik tehniliste probleemide vältel sisse tulnud klientide e-kirjad on alles.

«Eesti Telekomi spetsialistid tegelevad hetkel veel selle nimel, et osas postkastides taastada intsidendieelne situatsioon. Eesti Telekom palub vabandust tekkinud ebamugavuste pärast!» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles