Remonttööd muudavad Tallinna-Narva reisirongide sõiduplaani

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni reisirong Balti jaamas
Elroni reisirong Balti jaamas Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Seoses remonditöödega Venemaa Oktoobriraudteel ning raudteejaamade renoveerimistöödega Tallinna-Narva liinil muutub aprillis ja mais idasuuna reisirongide sõiduplaan.

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron muudab seoses Venemaa Oktoobriraudteel toimuvate raudteeremonditöödega ja Tallinna-Narva liinile jäävate Sonda, Kabala, Vaeküla ning Kadrina jaamade renoveerimistööde tõttu aprilli lõpus ja mais idasuuna sõiduplaane, teatab ettevõte.

«Seoses raudtee remonditöödega Venemaal, Oktoobriraudteel muutub ajavahemikel 8.-29. aprill ja 14.-29. mai Narva-Tallinna hommikuse reisi number 223 sõiduplaan,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Remonttööde ajal väljub rong Narvast tavapärase kella 7.05 asemel pool tundi varem – kell 6.35, ka saabumisaeg Tallinnasse liigub varasemaks. Vahtriku sõnul on idasuuna (Tallinna-Narva ja Tallinna-Rakvere liinide) sõiduplaani muudetud ka 4.-12. maini toimuvate Sonda, Kabala, Vaeküla ning Kadrina jaamade renoveerimistööde tõttu.

«Taristuomanik AS Eesti Raudtee renoveerib 4.-12. maini Sonda, Kabala, Vaeküla ning Kadrina raudteejaamasid, mistõttu muutuvad nimetatud ajavahemikul Tallinna-Narva-Tallinna liinil reiside number 220, 222, 223 ja 225 ning Tallinna-Rakvere-Tallinna liinil reiside number 221 ja 224 sõiduplaanid,» lausus Mai Vahtrik.

Muudetud väljumisajad on leitavad kodulehe sõiduplaani otsingust reisi kuupäeva sisestamisel. Lisaks leiab 8.-29. aprillini ja 14.-29. maini kehtivad muudatused ka siit, 4.-10. maini kehtivad muudatused leiab siit ja 11.-12. maini kehtivad muudatused leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles