Luman jäi Kaubanduskoja juhiks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Luman
Toomas Luman Foto: Liis Treimann

Täna toimus Kaubanduskoja liikmete üldkoosolek, kus kinnitati möödunud aasta majandusaasta aruanne ning valiti uus juhatuse koosseis 15 liikmega. Uus juhatus koguneb esimest korda juba mai alguses.

Juhatuse esimeheks valiti Nordic Contractors AS juhatuse esimees Toomas Luman, kes sai 207 poolthäält võimalikust 214-st häälest, teatas koda. 

Luman ütles, et uue juhatuse roll oluliselt ei muutu. 

«Uus juhatus jätkab sealt, kus eelmine lõpetas. Jätkame aktuaalsete Eesti ettevõtluskeskkonna teemade monitoorimist ning oma liikmete huvide eest seismist. Üks aktuaalsetest teemadest laual on pakendiaruandluse kohustuse temaatika. Jätkuvalt on mure ametnike ettevõtlusteadlikkuse pärast. Soovime, et nende arusaam ettevõtluse ja majanduse toimimisest oleks kõrgem.»

Samuti mainis Luman Kaubanduskoja tegevusest ülevaadet andes, et aegajalt suuremad ettevõtted imestavad, miks tegeleme ka väiksemate ettevõtete probleemidega. Kuid väiksemad ettevõtted moodustavadki üle 80 protsendi Kaubanduskoja liikmeskonnast, mis on ka läbilõige Eesti ettevõtetest tervikuna. Need ettevõtted moodustavad nii Kaubanduskoja liikmeskonna kui ka Eesti majanduse tuumiku.»

Koosolekul osales 214 Kaubanduskoja liiget ja liikme esindajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles