Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Leivategija viperusest sündis midagi eriti maitsvat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Karja rosinaleiva segu sattus kogemata valesse taignasse.
Karja rosinaleiva segu sattus kogemata valesse taignasse. Foto: Tiina Kõrtsin/Õhtuleht

Saaremaal tegutsevas Karja pagariäris valmis tänu  leivategija n-ö tööõnnetusele eriti maitsev leib.

«Pagar-tainategija segas inimliku eksimuse tõttu rukki-seemneleivataignasse rosinaleiva jaoks valmis kaalutud koostisosad,» rääkis Karja pagariäri juhataja Aivo Kanemägi, kelle sõnul oli tulemuseks tegelikult väga maitsev leib – rosinatega rukki-seemneleib.

Kauplustele Karja pagariäri neid leibu siiski väljastada ei saanud, sest sellist toodet ühegi kaupluse sortimendis lihtsalt ei ole.

Osa neist leibadest müüdi siis läbi Karja pagariäri poe kohalikule rahvale ja ka oma töötajatele. «Saime tõeliselt positiivset vastukaja, et väga hea leib,» kinnitas Kanemägi.

25 värsket rosinatega rukki-seemneleiba otsustas pagariäri saata aga Toidupangale, kus need samuti rõõmsalt ja suure tänuga vastu võeti.

Tagasi üles