Eesti mugavaimad bussiliinid laienevad Kuressaarde, Haapsallu ja Võrru

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Express buss
Lux Express buss Foto: Sergei Jakunin / ebus.ee

Järgmisest esmaspäevast, 20. aprillist hakkavad kõigi mugavustega Lux Expressi bussid igapäevaselt sõitma ka Tallinna–Haapsalu ja Tallinna–Kuressaare liinidel, samuti lisandub üks väljumine suunal Tallinn–Võru.

«Eesti siseliinidel on kõige kvaliteetsemat ja mugavamat bussiteenust pakkuv Lux Express reisijatele tuttav Tallinna–Tartu, Tallinna–Narva ning Tallinna–Pärnu liinidelt,» ütles Lux Express Grupi juhatuse esimees Hannes Saarpuu.

Alates 20. aprillist saavad nende busside mugavust kasutada ka Haapsalu ja Saaremaa inimesed. «Peale selle lisandub uus väljumine ka Tallinna–Võru–Tallinna liinil,» lisas Saarpuu. Uusi Lux Expressi liine hakkab frantsiisi alusel opereerima Eesti Buss.

«Meie reisijatelt on laekunud palju tagasisidet ja sooviavaldusi, et nii töötegemist kui lõõgastusvõimalusi pakkuvaid busse võiks ka mujal Eestis olla,» lausus Eesti Bussi juhatuse esimees Gunnar Obolenski. Eesti Buss alustas koostööd Lux Expressiga juba 2014. aastal, kui hakkas esindama Simple Express kaubamärki Eestis.

Tallinna–Kuressaare liinil hakkab Lux Expressi bussidel olema mõlemas suunas kaks igapäevast väljumist ja Tallinna–Haapsalu vahel üks väljumine. Olemasolevale Tallinna–Võru liinile lisandub samuti üks väljumine. Liinidel on ka vahepeatused, täpsem informatsioon on nähtaval müügisüsteemis.

Uutel liinidel kehtivad kõik Lux Expressi vanusepõhised ning PINS-lojaalsusprogrammi soodustused. Kõikides 56-kohalistes Scania Irizari bussides on mugavad istmed tavapärasest rohkema jalaruumiga.

Igal reisijakohal on multimeediaekraanid, millelt saab sõidu ajal vaadata filme, surfata internetis, valida endale meelepärast muusikat või mängida mänge. Bussides on 4G mobiilsel internetil tuginev WiFi-võrk ning igal reisijakohal pistikud elektrooniliste seadmete laadimiseks.

Uute bussiliinide väljumisajad on:

Tallinn–Kuressaare: 7.50, 11.40

Kuressaare–Tallinn: 13.10, 17.50

Tallinn–Haapsalu: 18.30

Haapsalu–Tallinn: 6.30

Tallinn–Võru: 16.15

Võru–Tallinn: 7.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles