Uuring: briti pangaklientidele meeldivad paberdokumendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Briti postifirma Royal Mail tellitud uuringu järgi tahavad pangakliendid omada valikuvabadust saada pangadokumente paberkandjal.

40% küsitletuist ütles, et võimalus saada pangadokumente paberkandjal on neile sama oluline, kui võimalus saada abi pankade klienditoetelefonilt. Inimeste arvamust küsiti peamiselt arvete, krediitkaardi väljavõtete ja kindlustusdokumentide kohta, kirjutab marketingweek.co.uk.

Uurijad jõudsid järeldusele, et kui pank ei paku klientidele võimalust saada paberdokumente, tunneks 73% klientidest end ebamugavalt ja pahasena.

Tervelt 65% paberdokumente eelistavatest klientidest kaaluks panga vahetamist, kui paberdokumendid poleks nende senises kodupangas kättesaadavad.

Digitaalsel kujul dokumente eelistavatest pangaklientidest kaaluks samuti panga vahetamist 29%, kui neil kaoks võimalus saada soovi korral dokumente paberkandjal.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles