Tuntud fitnessiketil on suured laienemisplaanid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskuse MyFitness on üks populaarsemaid südalinnas asuvaid spordiklubisid.
Viru Keskuse MyFitness on üks populaarsemaid südalinnas asuvaid spordiklubisid. Foto: Martin Ilustrumm

MyFitnessist on viimase paari-kolme aastaga saanud Eesti suurim spordiklubide kett, kuid plaanidele jätkuvalt edasi laieneda ei paista veel lõppu.

Eestis tegutseb MyFitness kümne klubiga – neist kaks on Tartus ning üks Viljandis, Pärnus, Narvas. Ülejäänud viis klubi asuvad Tallinnas. Lisaks toimetab ettevõte kuue klubiga Läti pealinnas Riias.

Järgmise aasta ajaga plaanib MyFitness ainuüksi Tallinnas avada veel neli uut klubi.

«Järgmine klubi, mille me kohe peagi plaanime avada, on Postimaja kaubanduskeskuses. Loodetavasti toimub avamine juba maikuus,» ütles ettevõtte tegevjuht Erkki Torn Postimehele.

Augustis on plaan avada klubi Viimsis, detsembris Mustamäel ning uue aasta hakul lisandub juba ühele olemasolevale Lasnamäel ka teine klubi.

Viimsi keskuses sügisel avatav klubi saab olema MyFitnessi n-ö uue kontseptsiooni kandja. «Kui seni on tüüpiline spordiklubi jõusaali, rühmatreeningute saalide ja venitusalaga kompleks, siis Viimsisse lisandub veel ka nn lõõgastusala, kus on mullivannid, saunakompleks ja muu taoline,» tõi Torn näiteks.

Nimetatud klubist saab senise suurima klubi Rocca al Mare järel suuruselt teiseks.

Maikuus avatav Postimaja MyFitnessi eripäraks saab aga hoone katusele tulev välitreeningute ala. «Sinna tekib terassiala, kus saab teha välitrenne, aga kuhu tuleb ka joogibaar ja võimalik et ka kergemat sorti toitlustus,» lisas Torn.

Väljaspool Tallinna jagub MyFitnessil plaane veel ka Tartu jaoks – nimelt otsitakse võimalusi klubi rajamiseks Annelinna. Tallinnas, Lasnamäel näeb Torn pärast Kärberi keskuse avanemist ruumi veel kolmandalegi klubile ning ka järjest enam arenev Kalamaja on ettevõtte huviorbiidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles