Soome Schetelig müüs oma Baltimaade äri eestlastele

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks aiakaupade hulgimüügile tegeleb OÜ Selteret ka jaemüügiga. Pildil ettevõttele kuuluv Viimsi Aiakeskus.
Lisaks aiakaupade hulgimüügile tegeleb OÜ Selteret ka jaemüügiga. Pildil ettevõttele kuuluv Viimsi Aiakeskus. Foto: viimsiaiakeskus.ee

Soome aianduskaupade hulgimüüja OY Schetelig Ab müüs oma Baltimaade äritegevuse Eesti konkurendile OÜ Selteret.

OÜ Selteret teatas täna AS Schetelig EV kõigi aktsiate ostus Soome firmalt OY Schetelig AB. Tehingus sisalduvad ka AS Schetelig EV tütarettevõtted Lätis ja Leedus.

Tehing jõustub Seltereti teatel mais 2015. Tehingu hinda poolte kokkuleppel ei avalikustata.

«Schetelig EV gruppi omandades astume oma ajaloo kaalukama sammu – selle tehinguga tugevdame oma positsiooni Eestis ning laieneme Lätti ja Leetu. Usume, et see tehing loob mitmeid sünergiaid, tänu millele suudame luua lisaväärtust nii meie klientidele, hankijatele kui ka partneritele,» ütles Karol Kõrm, OÜ Selteret tegevjuht.

«Baltimaades oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Alustasime tegevusega nullist ja täna oleme ühed suurimad tegijad aianduskaupade valdkonnas. Praegu on meie kasvu ambitsioonid aga mujal. Meil on hea meel näha, et Selteretil on põhjalikud plaanid ettevõtete tehingujärgseks kasvuks,» ütles Scheteligi tegevjuht Paul Kauste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles