/nginx/o/2009/04/16/164388t1hfa84.jpg)
Vaatamata majanduses valitsevatele tõsistele probleemidele ei ole Lätis kallite restoranide puudust. Kõige kallimad toidud valmivad kuurortlinna Jurmala restoranides, kus ühe toiduportsjoni hinnad ulatuvad 45 lati ehk 1000 kroonini.
Vaatamata majanduses valitsevatele tõsistele probleemidele ei ole Lätis kallite restoranide puudust. Kõige kallimad toidud valmivad kuurortlinna Jurmala restoranides, kus ühe toiduportsjoni hinnad ulatuvad 45 lati ehk 1000 kroonini.
Läti päevaleht Diena kirjutab, et toidu hinda mõjutavad koostisained, toidukoha maine, asukoht ja peakoka nimi.
Läti kõige kallimate restoranide esikolmikusse kuuluvad Jurmala Baltic Bach Hoteli Caviar Club ja Orrizonte ning Riia Islande hotelli restoran Ziemeļblāzma.
Kõige kallimaks pearoaks on restornide menüüdes eri moel valmistatud krevetid, mille eest Caviar Clubis tuleb välja käia 45 latti. Teise koha saavutas edetebaelis 37-latise hinnaga sama toidukoha pakutav homaari saba. Kolmandale kohale jäi restoranis Orrizonte pakutavad Kamtšatka krabi jalad.