Taskunugade tootja Victorinox plaanib tulla nutikellade turule

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victorinoxi taskunuga.
Victorinoxi taskunuga. Foto: AP

Šveitsi armeenugade tootjana tuntud Victorinox tegevjuht Carl Elsener teatas, et ettevõte plaanib järgmise aasta alguses turule tuua nutikella, vahendab Reuters kohalikku ajakirjandust.

Elsener, kelle vana-vanaisa Karl asutas kuulsa taskunoafirma juba aastal 1884, ütles, et ettevõte plaanib oma käekellavalikusse nutika versiooni lisada veel selle aasta lõpus või kõige hilisemalt järgmise aasta alguses.

«Me otsime võimalust oma käekellade funktsioonide laiendamiseks. Samal ajal peame silmas, et meie kellade eluiga peab võrreldes keskmise telefoni või arvutiga olema selgelt pikem,» ütles Elsener nädala alguses avaldatud intervjuus.

Mitmed traditsiooniliste käekellade valmistajad on hiljuti teatanud huvist nutikellade segmendi vastu. Näiteks teatas maailma suurim käekellatootja Swatch  eelmisel kuul, et plaanib oma kelladesse lisada maksekiipe ning Tag Heuer tuleb oma nutikellaga turule veel selle aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles