Teralisest kohupiimast saab parima pasha

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markofka toidutoa kokad Sirle (vasakul) ja Inga Paenurm otsisid lihavõtete eel parimat pasha kohupiima.
Markofka toidutoa kokad Sirle (vasakul) ja Inga Paenurm otsisid lihavõtete eel parimat pasha kohupiima. Foto: Albert Truuväärt / Scanpix

Pimetestis andsid oma hinnangu kuue kohupiimasordi kohta Tallinnas asuva Markofka toidutoa õdedest kokad Inga (37) ja Sirle (32) Paenurm, kes panid üpris kiirelt paika, milline kohupiim on parim lihavõttepasha sees, millest tulevad head koogid, kreemid ja soolased salatid ning mida ei kasutaks isegi mitte küpsetistes.

Testitavate kohupiimade hulgas olid pea igas supermarketis müügil olevad Tere ja Farmi kohupiimad, kus rasvasisaldus on 0,5 –5 protsenti. Nende kõrval olid aga ka ainult turgudelt leitavaid talukohupiimad, millest kõige rammusama rasvasisaldus oli 18 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles