HP valis Beatsi asemel uueks audiopartneriks Bang&Olufseni

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beats kõrvaklapid
Beats kõrvaklapid Foto: SCANPIX

Maailma suuruselt teise PC-tootja Hewlett Packardi arvutites hakkab kõlareid ja muid audiolahendusi pakkuma hiljuti Apple´i poolt soetatud Beatsi asemel Taani päritolu elektroonikatootja Bang&Olufsen, kirjutab Macrumors.

Pärast seda, kui Apple ostis eelmisel aastal tuntud kõlari- ja kõrvaklapibrändi Beats, olid paljud ettevõtted sunnitud oma partnerluslepingu brändiga lõpetama, teiste hulgas ka juba alates 2011. aastast koostööd teinud Hewlett Packard.

Beatsi omanikuvahetuse tõttu oli Hewlett Packardi võimalik Beatsi audiolahendusi kasutavaid tooteid edasi arendada ainult eelmise aasta lõpuni, misjärel pidi ettevõte endale uue audiopartneri leidma.

Äsja avalikustati, et selleks sai Taani päritolu elektroonikatootja Bang&Olufsen, kelle audiotehnoloogiaid hakatakse kasutama PC´des, tahvelarvutites ning muudes elektroonikaseadmetes. Esimesed sellised seadmed peaks tutule jõudma juba lähinädalatel. Sarnaselt Beatsiga sõlmitud partnerlusleppele varustab HP kõik Bang&Olufseni kasutavad seadmed ka vastavate kleebistega.

Seejuures on HP-l õigus müüa oma lattu seisma jäänud Beatsi lahendusi kasutavaid sülearvuteid veel selle aasta lõpuni, mis tähendab, et teoreetiliselt võib poelettidel näha kõrvuti ka kahe erineva audiotootja lahendusi pakkuvaid HP seadmeid.

Bang&Olufsen asutati 1925. aastal ning see annab tööd veidi rohkem kui 2000 inimesele. Ettevõtte helilahendusi kasutavad oma mitmetes tippmudelites autobrändid nagu Mercedes-Benz, BMW, Aston Martin ja Audi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles