Flybe lend hilines pea neli tundi tühjade rehvide tõttu

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flybe lennuk.
Flybe lennuk. Foto: Sille Annuk

Hommikul kell 6.10 Tallinna lennujaamast Helsingi suunal väljuma pidanud Finnairi lend hilines pea neli tundi, kuna ööga olid lennuki rehvid tühjaks vajunud.

Finnairile ettelendu tegeva FlyBe ATR72 lennuki rehvide tühjaksvajumise või purunemise kohta Tallinna lennujaam täpset infot anda ei osanud. «Hetkel me veel ei tea, millest see tingitud oli. Lennuk saabus siia eile õhtul, piloot lahkus lennukist ja lennuki ümber ta inspektsiooni ei teinud. Kas need rehvid vajusid öö jooksul tühjaks või mis nendega juhtus – ei tea,» märkis lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts.

Kella kaheksase lennuga Helsingist saabusid Tallinnasse ühtlasi Flybe tehnikud, kes lennuki korda tegid. Hommikul kuue paiku väljuma pidanud lend väljus kell 9.40.

«Ilmselt ülejäänud lennuplaan peaks korda saama. Seda vahet lennatakse rohkem kui ühe lennuga, seega see Helsingist saabumisi ei mõjuta. Oma suure lennukipargiga suudavad nad võrdlemisi kiiresti reageerida,» lisas Holts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles