/nginx/o/2015/01/16/3685383t1h8e35.jpg)
Kuressaare südalinnas asuva ristorante La Perla töökas kollektiiv pakkis jaanuaris kohvrid, et minna üheskoos väikesele talvepuhkusele USAsse.
Kuressaare südalinnas asuva ristorante La Perla töökas kollektiiv pakkis jaanuaris kohvrid, et minna üheskoos väikesele talvepuhkusele USAsse.
La Perla omaniku William Moschella sõnul täitus restoranil mullu kümme aastat avamisest, kirjutab Saarte Hääl. Üks asi, mis selle ajaga selgeks on saanud, on see, et häid töötajaid tuleb hoida. Moschella sõnul on nende töötajate keskmine tööstaaž üle seitsme aasta. «Nii et midagi oleme õigesti teinud,» arvas ta.
William Moschella tunnistas, et kuna talle endale meeldib väga reisida, siis on ta seda rõõmu tahtnud ka oma töötajatega jagada. Florida reis oli La Perla pere jaoks üldse kolmas reis, kus käidi üheksakesi. Esimene reis oli neil restorani omaniku sõnutsi Rooma ja eelmisel aastal käidi koos Himosel suusatamas.