Kuressaare südalinnas asuva ristorante La Perla töökas kollektiiv pakkis jaanuaris kohvrid, et minna üheskoos väikesele talvepuhkusele USAsse.
Restoraniomanik viis töötajad Ameerikasse puhkama
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
La Perla omaniku William Moschella sõnul täitus restoranil mullu kümme aastat avamisest, kirjutab Saarte Hääl. Üks asi, mis selle ajaga selgeks on saanud, on see, et häid töötajaid tuleb hoida. Moschella sõnul on nende töötajate keskmine tööstaaž üle seitsme aasta. «Nii et midagi oleme õigesti teinud,» arvas ta.
William Moschella tunnistas, et kuna talle endale meeldib väga reisida, siis on ta seda rõõmu tahtnud ka oma töötajatega jagada. Florida reis oli La Perla pere jaoks üldse kolmas reis, kus käidi üheksakesi. Esimene reis oli neil restorani omaniku sõnutsi Rooma ja eelmisel aastal käidi koos Himosel suusatamas.