Hiinas blokeeritud Twitter avas Hong Kongis kontori

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitter
Twitter Foto: SCANPIX

Hoolimata sellest, et mikroblogivõrgustik Twitteri kasutamine on Hiinas blokeeritud, teatas ettevõte äsja Hong Kongi kontori avamisest, kirjutab The Next Web.

Kuigi Twitter ei saa Hiina turul oma kasutajanumbreid kasvatada, on Hong Kongi kontorist kasu nende Hiina ettevõtetega suhtlemisel, kes soovivad oma tooteid ja teenuseid välismaal säutsukeskkonna vahendusel reklaamida.Twitteri Hong Kongi kontorist saabki ettevõtte Suur-Hiina regiooni peakontor.

"Me üritame kasu lõigata üha kasvavast trendist, mille järgi kõige ambitsioonikamad, ettevõtlikumad ja edukamad Hiina ettevõtted tahavad ka globaalsel turul laineid lüüa. Me usume, et Twitter on neile ülivajalikuks viisiks maailmaga ühenduda ja välismaiseid kliente leida," ütles mikroblogivõrgustiku Aasia-Vaikse ookeani regiooni asepresident Shailes Rao.

Hong Kongi puhul on tegu juba teise kontoriga, mille Twitter sel kuul Aasias on avanud - eelmisel nädalal avati esindus ka Indoneesia pealinnas Jakartas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles