Finnair hakkab opereerima Tartu lendu

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi värvides Embraer 170.
Finnairi värvides Embraer 170. Foto: finnair.fi

Finnair hakkab 1. maist opereerima seni Flybe Finlandi lennatavat marsruuti Tartu-Helsingi, teatas lennufirma.

«1. maist 2015 muutuvad kõik Flybe Finlandi oma äririskiga lennatavad marsruudid Flybe lennunumbritelt Finnairi lennunumbritele ja samal ajal Finnairi sisseostetavaks liikluseks,» teatas Finnair täna.

«Finnairi lennunumbritele üleminek võib põhjustada mõne muutuse pärast 1. maid lendavate Flybe Finlandi lendude graafikutesse,» teatas Finnair. «Eesmärk on siiski pakkuda klientidele head ühendust reisisihtkohtadesse.»

Alates 10. märtsist müüb Flybe Finlandi marsruutidele pileteid Finnair, Flybe Finland jätkab piletimüüki 30. aprillini.

Briti odavlennufirma Flybe lahkus teatavasti poolte kokkuleppel Flybe Nordicust, Soome, Eesti ja Rootsi lähilende opereeriva Flybe Finlandi emafirmast. Brittide 60-protsendilise osaluse Flybe Nordicus omandasid jaanuaris Soome personalifirma Staffpoint Holding ja investeerimisfirma OY G. W. Sohlberg. Finnairile jäi alles 40-protsendiline osalus Flybe Nordicus.

Lisaks Tartu-Helsingile võtab Finnair üle ka endised Flybe Finnairi lennud Helsingist Kemisse, Kokkolasse, Kajaanisse, Jyväskylässe, Maarianhaminasse, Norrköpingisse ja Visbysse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles