Lauri ja Helm üritavad ettevõtjatega koostööd parandada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Maris Lauri ja Maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm.
Rahandusminister Maris Lauri ja Maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Rahandusminister Maris Lauri ja maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm kohtusid täna ettevõtjate esindajatega, et arutada viimase aja maksumuudatusi ja võimalusi koostöö edendamiseks.

«Alustasime ettevõtjate ja nende esindajatega konsultatsioone, et mõista paremini viimase aja käibemaksu ja autode maksustamisega seotud muudatuste mõju,» ütles Lauri pressiteate vahendusel.

Helm kinnitas, et koostöö ettevõtjatega on ettevõtte sõiduautode maksustamise seaduse eduka rakendamise alus. «Soovime leida lahendust, mis tagab võrdsed konkurentsitingimused ettevõtjatele,» ütles ta. Helm tutvustas ka 1. novembrist kehtima hakanud käibemaksudeklaratsiooni lisa (KMD INF) esimesi positiivseid tulemusi ja mõju maksulaekumisele.

Kohtumisel osalesid Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts, Eesti Tööandjate Keskliidu tegevjuht Toomas Tamsar ja Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni president Kersti Kracht. Kohtumised erinevate organisatsioonidega jätkuvad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles