/nginx/o/2015/02/27/3816001t1h3795.jpg)
Munapudru valmistamisel ei ole vastupidiselt inimeste harjumusele soovitatav lisada piima ega koort.
Munapudru valmistamisel ei ole vastupidiselt inimeste harjumusele soovitatav lisada piima ega koort.
Munapuder on üks lihtsamaid asju, mida hommikusöögiks valmistada, kuid samamoodi on lihtne seda untsu keerata, kirjutab Huffington Post.
Kõige sagedasem viga, mida inimesed munapudru valmistamisel teevad on koore või piima lisamine. Vastupidiselt arvatule, et vedeliku lisamine teeb roa mahlasemaks, võib koore lisamine munad hoopis kuivemaks teha. Seda põhjusel et vedelamaks tehtud munasid on kergem ka üle küpsetada. Samuti teeb piim munapudru magedamaks ja vintskemaks.
Kasutades värskeid talumune, ei peaks munapudrule lisama midagi peale soola ja pipra ning soovi korral ka veidike võid.