Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Suurim viga, mida tehakse munade valmistamisel

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tarbija24
Copy
Artikli foto
Foto: SCANPIX

Munapudru valmistamisel ei ole vastupidiselt inimeste harjumusele soovitatav lisada piima ega koort. 

Munapuder on üks lihtsamaid asju, mida hommikusöögiks valmistada, kuid samamoodi on lihtne seda untsu keerata, kirjutab Huffington Post.

Kõige sagedasem viga, mida inimesed munapudru valmistamisel teevad on koore või piima lisamine. Vastupidiselt arvatule, et vedeliku lisamine teeb roa mahlasemaks, võib koore lisamine munad hoopis kuivemaks teha. Seda põhjusel et vedelamaks tehtud munasid on kergem ka üle küpsetada. Samuti teeb piim munapudru magedamaks ja vintskemaks.

Kasutades värskeid talumune, ei peaks munapudrule lisama midagi peale soola ja pipra ning soovi korral ka veidike võid. 

Tagasi üles