Video: Lionel Richie lendab uues kartulikrõpsu reklaamis läbi akna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Richie reklaamklipis, kaader videost
Lionel Richie reklaamklipis, kaader videost Foto: Youtube

Lembelaulja Richie kuulsam hitt «Say You, Say Me» saab Walkersi krõpsude reklaamis vaimuka muganduse, kui Richie palub jätta ühe kartuliliistaku endale.

Inglismaal praegu teles jooksvas reklaamis jalutab Richie (61) kartulikrõpse söövate seltskondade juures, lauldes samal ajal «jagagem neid koos, jäta üks minu jaoks», kuid inimesed on ametis omavahelise suhtlusega ja ei pane Richiet tähele. Siis suundub laulja poodi, kostitab end ühe kliendi pakendist kartuliliistakuga, kuid..., edasi vaadake juba ise videost, mis on lisatud allpool. Reklaami slogan ütleb: «Tehtud jagamiseks. Mõnikord.»

Richie ütles, et kuigi ta pole osalenud telereklaamides 30 aastat, oli ta Walkersi pakkumisega nõus kohe, kui oli stsenaariumi läbi lugenud, vahendab campaignlive.com. «Armastan briti huumorit, mulle meeldib inimesi üllatada ja proovida uusi asju. Arvan et inimesed on päris üllatunud, kui näevad mind läbi klaasi lendamas,» sõnas Richie, kes on müünud karjääri jooksul sooloesinejana ja bändiliikmena üle saja miljoni plaadi.

Reklaamis kasutatav laul «Say You, Say Me» pärineb filmist «White Knights» (1985) ja on saanud Oscari parima laulu kategoorias.

Reklaamklipi idee töötas välja reklaamiagentuur Abbott Mead Vickers BBDO.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles