Koduveini on Eestis küll alati tehtud, kuid toodangu müümiseks vajaliku kadalipu on praeguseks läbi teinud vaid üks viinamarja- ja kaks puuviljaveinitootjat.
Tellijale
Eestimaised kuivad marjaveinid jõuavad poelettidele
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaistest viinamarjadest teeb veini Otepää metsade vahel Jaak Eensalu, Räpina loomemaja sai loa toota puuviljaveini ja õlut ning aasta alguses sai puuviljaveini müümiseks loa kätte ka Tiina Kuuler, kes on juba aastaid Eestis koduveinikoolitusi teinud, sellest raamatu kirjutanud ja peab veinitarvikute poodi.