Mis on esimene asi, mida töötajad sooviks ülemuste juures muuta?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15 protsenti töötajatest sooviks oma ülemuste juures parandada kommunikatsioonioskusi.
15 protsenti töötajatest sooviks oma ülemuste juures parandada kommunikatsioonioskusi. Foto: PantherMedia

Personalihaldustarkvara tootva ettevõtte TINYhr uuringu järgi sooviks 15 protsenti töötajatest parandada oma ülemuste juures kommunikatsioonioskusi, vahendab Entrepreneur.com.

TINYhr uuringus paluti vastajatel esmalt valida üks asi, mida nad sooviks enda ülemuse juures muuta. Peale kommunikatsioonioskuste parandamist oli 11 protsendiga teisel kohal soov ülemus kohe vallandada või pensionile saata. 10 protsenti vastanutest leidsid, et parandada tuleks ülemuse empaatiavõimet ja inimestega käitumise oskuseid, 8 protsenti soovisid palgatõusu ning 7 protsenti soovisid, et ülemused määraks paremaid meeskonnajuhte.

Teise küsimusena uuriti töötajatelt, et mida nad ise esimese asjana ülemuse rollis teisiti teeksid. Tulemused olid esimese küsimuse vastuste kontekstis üsna üllatavad: 16 protsenti uuringus osalejatest vallandaks koheselt inimesi või viiks neid madalamatele ametikohtadele; 11 protsenti sooviks ettevõtte jaoks paika panna konkreetsemad põhimõtted ja käitumisstandardid; sama suur protsent vastanutest parandaks ettevõtte sisekommunikatsiooni; 10 protsenti suurendaks palku ja boonuseid ning 9 protsenti muudaks töötundide arvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles