Apollo: Eestis laienemisvõimalusi on

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo logo
Apollo logo Foto: Apollo

Raamatupoodide keti Apollo hinnangul on Eestis laienemisvõimalusi ja lähiajal oodatakse Mustamäe kaubanduskeskuse valmimist ning mõeldakse ka Jõhvis poe avamisele.

«Leiame, et Eesti turul on laienemisvõimalusi. Hetkel ehitatakse Mustamäele kaubanduskeskust, kuhu tuleme poe, kino ja kohvikuga. Oleme mõelnud ka Jõhvis Apollo kaupluse avamisele, hetkel jälgime arengud ning oleme positiivselt meelestatud,» ütles kaubandusketi turundusjuht Liisi Paas BNS-ile.

Lisaks uuendab ettevõte tänavu kaht kauplust. Apollo kaupluste kontseptsioon ja nõuded suurusele on Paasi sõnul paigas nii et igas väikeses kohas on poe avamine ka võimatu.

Aasta algul käivitatud mobiilse kliendikaardi kasutajaid on poeketil 2500. "Makselahenduste juurutamine võtab veel aega, kuid see on planeeritud selle aasta sisse," rääkis Paas.

Veebruaris teatas Margus Linnamäe kontserni kuuluv UP Invest, et omandab 50 protsendilise osaluse Apollo raamatu- ja meelelahutuskauplustes. Apollo Kinod OÜ ja Apollo Kohvikud OÜ jäävad täielikult senistele omanikele.

14 poodi pidava Apollo lõppenud aasta käive oli 14,5 miljonit eurot ja ettevõttes töötab kokku 195 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles