:format(webp)/nginx/o/2013/12/06/2670098t1he3f2.jpg)
Väljaanne Time.com tegi USA põllumajandusameti, toitumisteadlaste ja toidutootjate abiga ülevaate, kui kaua erinevad toiduained külmkapis ja sügavkülmas säilivad.
Väljaanne Time.com tegi USA põllumajandusameti, toitumisteadlaste ja toidutootjate abiga ülevaate, kui kaua erinevad toiduained külmkapis ja sügavkülmas säilivad.
USA toitumise ja dietoloogia akadeemia toonitab, et kiiresti riknevaid toiduaineid ei tohiks kunagi toatemperatuuril hoida kauem kui kaks tundi. Samuti tuleb jälgida säilivuskuupäeva, et olla kindel toote ohutuses.
Veel tasub meelde tuletada, et kui toit näeb välja kahtlane, ehkki säilivuskuupäeva järgi peaks see veel kõlbama, tasub see igaks juhuks ära visata.