Ahelavarii Jõelähtmes: selle aasta kõige kallim liiklusõnnetus

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahelavarii Narva maanteel
Ahelavarii Narva maanteel Foto: Martin Ilustrumm

Ahelavarii Jõelähtme klaaslibedal teel, kus põrkasid väikeste vahedega kokku 13 autot, läheb kindlustusfirmale maksma kümneid tuhandeid eurosid.

«Praeguseks on avatud kolm toimikut, mille kogukahjud küündivad 50 000 euroni. See on meie praktikas tänavuse aasta kalleim liiklusõnnetus Eestis,» kommenteeris ERGO Insurance SE kahjukäsitluse osakonna transpordikahjude grupi juht Rain Tomingas.

If Kindlustusse on kommunikatsioonijuht Rain Porsa sõnul tänaseks seoses Jõelähtme avariiga laekunud kolm kahjunõuet. «Meile laekunud kahjuavalduste alusel on prognoositav hüvitatav summa kokku 5000 eurot, aga kahjusummad on alles täpsustamisel,» ütles Porss.

Antud avariist tulenevalt hüvitab ERGO liiklusõnnetuse põhjustanud veoki ja selle haagise kahjustumisest tekkinud kahjud kaskokindlustuse alusel. Lisaks hüvitab ERGO veoki poolt tekitatud kahjud selle ees liikunud viiele sõiduautole ja ühele veoautole, mis said vigastada kahju põhjustanud veoauto otsasõidu tagajärjel.

Ühtlasi ei välista ERGO kindlustus regressnõude esitamist teehooldusettevõttele, kes on tunnistanud, et jäi liiklusõnnetuse hommikul libedusetõrjega hilja peale.

Kindlustusfirmadele Salva Kindlustuse AS ja Seesam Insurance AS tänase seisuga ühtegi kahjunõuet esitatud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles