Saarlasest leidur ehitas endale liikuva baari

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuressaare Veevärki teenindava Gennadi Karakjani punase kabiiniga GAZ-ist leidub nii mõndagi, mis tavalistes autodes puudub, uusim lisandus on Gents 1 märget kandev punane baarikapp.

Matkaautoks sobilik auto on Karakjani valduses olnud alates 2009. aastast, kui ta masina Tartumaalt ostis ja selle kallal nokitsema hakkas, vahendab Meie Maa.

Saarel ringi rändava auto ehitas mees täitsa ise eriliseks: «Tegin joonised, saatsin spetsialistidele ja ülejäänud sisu tegime siin ise.» Alguses sõjaväerohelist värvi olnud auto kabiini ja esiosa tegi omanik ise punaseks, ise naerdes, et teinekord aetakse ehk päästeautoga segigi.

Kui nüüd peidab ühe ukse taga end baarikapp, peal säravate metalltähtedega peremehe hüüdnimi «Gents 1», siis erilisest kraamist on mehel pardal veel Saksa automaatikat – raadiosidesüsteem ja lühilainesaatja, et suhtlus pumbajaamadega ladusamalt sujuks.

Refereeritud artiklit loe täismahus maakonnalehest Meie Maa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles