OÜ Altex Marketing omandas Eesti juhtiva blogikataloogi

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
blog.tr.ee koduleht
blog.tr.ee koduleht Foto: blog.tr.ee

Altex Marketing võttis täna üle Eesti juhtiva ajaveebi kataloogi blog.tr.ee

Blog.tr.ee ülevõtmine oli järg hiljuti toimunud Eesti Twitteri ja Facebooki kataloogi www.siuts.us omandamisele Altexi poolt.

«Üks Altexi tulevikuplaanidest on anda Eesti ajaveebnikele, Facebooki ja Twitteri kasutajatele võimalus raha teenida,» ütles Altexi strateegia juht Robin Gurney.

Selleks tuleb Gurney sõnul teha sobilik pakkumine, mida veel sel aastal teha plaanitakse «Lisaks on meil vaja suhelda otse sotsiaalmeedia kasutajatega. See ongi peamine põhjus eelpool nimetatud internetikeskkondade ülevõtmiseks.»

Altexi tehniliste teenuste juht Tõnis Hinnosaar lisas, et enamik äriinimesi on teadlikud, kui oluliseks ja mõjuvõimsaks sotsiaalmeedia globaalselt on kujunenud.

«Blog.tr.ee ja siuts.us on kanda kinnitanud kohtadena, kus Eesti ettevõtted saavad oma ajaveebe, Twitteri ja Facebooki lehti täiesti tasuta promoda. Meile meeldib see idee ning me soovime edendada sotsiaalmeedia kasvu Eestis.»

Blog.tr.ee endise omaniku Rain Rannu kinnitusel otsisid blog.tr.ee kataloogile uut omanikku ning Altex tundus sobilik partner, kuna firma on Eesti blogijatega tihedalt seotud ja neil on ette näidata kindlad saavutused internetimaastikul.

«Meil on hea meel, et suutsime jõuda kokkuleppele, mis kindlustab Eesti blogijatele ja blogi kataloogile blog.tr.ee õnneliku tuleviku.»

Altex Marketing viib muuhulgas läbi iga-aastaseid sotsiaalmeedia konverentse Tallinn Blogfest www.tallinnblogfest.com, mille eesmärgiks on kajastada ja edendada sotsiaalmeedia ärialast kasutust Eestis. Altex Marketing OÜ on Tallinnas baseeruv mitmekeelne Euroopa internetiturunduse agentuur.

www.blog.tr.ee on Eesti esimene ja juhtiv ajaveebide kataloog, kus saab lugeda viimaseid postitusi rohkem kui 5000st blogist. Kataloogi uuendatakse mõne minuti tagant. Blogipidajad saavad kataloogis kerge vaevaga ja tasuta oma ajaveebe promoda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles