Teatri- ja kontserdipiletite soetamine läheb keerulisemaks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletimaailma müügipunkte jääb varsti vähemaks.
Piletimaailma müügipunkte jääb varsti vähemaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui aastaid sai postkontoritest osta ka teatri- ja kontserdipileteid, siis alates veebruarist see võimalus kaob.

Eesti Post ehk Omniva loobub täielikult Piletimaailma teenuse vahendamisest ning kogu Eesti müügipunktid saavad omale uued omanikud, kirjutab Raplamaa Sõnumid. Omniva kommunikatsioonispetsalisti Erki Varma sõnul lõpetab Eesti Post koostöölepingu Piletimaailmaga 1. veebruaril 2015 kõikides Eesti postkontorites.

Varma ütles Postimehele, et ettevõte sõlmis Piletimaailmaga lepingu 28.jaanuaril 2008. Millised olid tingimused, pole tema sõnul võimalik avaldada. «Meie peamiseks eesmärgiks on osutada inimestele kvaliteetset ja kättesaadavat postiteenust, sellele soovimegi senisest rohkem keskenduda,» põhjendas ta lepingu lõpetamist. 

Piletimaailma veebilehel puudub esialgu viide, et mitmed senistest müügikohtadest lõpetab tegevuse. Üle Eesti saab Piletimaailma pileteid osta ligi paarikümnest postkontorist.

Raplas näiteks hakkab pileteid müüma ilmselt kohalik raamatukogu. Raamatukogu juhataja Õie Paaslepa rääkis kohalikule ajalehele, et Piletimaailm nendega tõesti ühendust võtnud ja teinud ka esialgse pakkumise, kuid lepingule veel alla ei ole kirjutatud ning suuremaid täpsustusi tehtud ei ole.

«Raamatukogu on ainult sellepärast nõus lisakohustust võtma, et Raplasse jääks Piletimaailma piletite ostmise võimalus,» selgitas Paaslepp tehtud otsust.

Piletimaailma on hetkel talvepuhkusel ja neilt ei õnnestunud kommentaari saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles