Meriton jäi aastavahetusel venekeelsele programmile kindlaks

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevärk Moskvas.
Tulevärk Moskvas. Foto: SCANPIX

Soomlased ja kohalikud venelased tulid Meritoni hotelli poolt Venemaa turistidele mõeldud aastavahetuse peole ja aitasid ettevõtte pileteid ostes kitsikusest välja.

Olle Selliov,

Meriton Grand Conference & Spa hotelli müügidirektor:

Suurem osa hotelli tubadest oli aastavahetusel külalisi täis, kuid erinevalt varasematest aastatest oli venelaste kõrval ka soomlasi.

Kui varem on hotell olnud sajaprotsendiliselt välja müüdud, siis nüüd kujuneb täituvuseks kuni 4. jaanuarini 65-70 protsenti.

Venekeelset vana-aasta programmi tuli nautima 150 inimest, mis oli poole vähem kui varasematel aastatel, ehkki lasime hindu alla.

Me otsustasime tänavu võtta riski ja varem kavandatud venekeelset programmi ümber tegema ei hakanud. See risk õigustas ennast, sest kohalikud venelased ostsid ligi kolmandiku vana-aasta ürituse piletitest.

Tulime oma ürituste eelarvega välja ja miinusesse ei jäänud, kuid tõenäoliselt seisab ka meil järgnevatel kordadel ees aastavahetuse programmi muutmine mitmekeelseks, sest Venemaa president Vladimir Putin lubas oma maa majandusprobleemid lahendada järgneva kahe aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles