Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Miks on Kreeka jogurti kaane all paber?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Marina Lohk
Copy
Toitumisnõustaja sõnul tuleks iga päev tarbida 2-3 portsjonit fermenteeritud tooteid, sealhulgas piimhappebakteritega rikastatud jogurti- ja keefiritooteid,
Toitumisnõustaja sõnul tuleks iga päev tarbida 2-3 portsjonit fermenteeritud tooteid, sealhulgas piimhappebakteritega rikastatud jogurti- ja keefiritooteid, Foto: SCANPIX

Kui oled Kreeka jogurti fänn, siis oled ilmselt sattunud ostma ka Fage’i jogurtit. Miks on selle kaane all aga pärgamentpaber? 

Food Republic kirjutab, et see on seal selleks, et imada sisse liigne vadak, mis tuleb pinnale pärast jogurti pakendamist. Vadak on nimelt see läbipaistev vedelik, mida võib näha jogurti pinnal ning mille eemaldamine (kuid mitte täielik eemaldamine) teeb Kreeka jogurti tavalisest jogurtist paksemaks. 

Märksõnad

Tagasi üles