Sfäär Outlet peab jõulunädalat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sfäär Store/Facebook

Sfäär Outlet (Telliskivi 57, saal 1, Tallinn, Estonia) peab jõulunädalat. Tulemas on ka spetsiaalne disainiturg pop-up poodidega.

Sfäär Outleti jõulunädalal müüakse jõulukuuski, tehakse spets-jõulusoodukaid, pakutakse hinge soojendavaid jõulutoite ja -jooke ning Mirgoods valmistab kohapeal personaalseid nahast ehteid, igas värvis ja suuruses. Kuulata saab jõulumussi ning pinksi mängida.

Laupäeval, 20. detsembril kell 12-16 toimub aga üritus «SfääR & Sõbrad», kus pop-up'e teevad:

JOOKS Rattastuudio, Dadamora, mare kelpman tekstiilistuudio, Mmüts, Vanatool, Iris Janvier, Päikeselaager, SWÄRK, Valhalla Factory, Kristel Kuslapuu, Handle With Care, VintageGifts, Karl puidust prilliraamid, Mirgoods, Prints by TM, New Vintage by Kriss, Casa Studio, Coffee Angels Eesti, Club-Mate.ee, OKEIKO, Jewellery by Terje Meisterson, Ööloom, Woolish, Donna Nordica, OOMYO, Le Cashmere, Dotti Dotti Dotti, NORR11, Police Eesti - Police Estonia, Daniel Wellington kellad / watches ning Finlay & Co.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles