Tetley reklaamidesse naasevad joonistegelased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Tetley varasemast teleklipist
Kaader Tetley varasemast teleklipist Foto: Youtube

Teetootja on üheksa aasta jooksul, kui «Tetley Tea Folk»-nimetusega joonistegelased on telereklaamidest puudunud, saanud tarbijatelt  üle 10 000 tungiva palve «Kubjas ja tema gäng» reklaamidesse tagasi tuua.

 

Septembris hakkabki inglise telekanalil ITV populaarse peresaate «Coronationi tänav» vahel taaskord vanu tuttavaid nägema (vaata videot 1993. aasta reklaamklipist siit). Kuigi liiguvad kõlakad, et tarbijatele armsaks saanud joonistegelased on läbinud visuaalse värskenduskuuri, ei taha Tetley praegu selles suhtes sõnakestki öelda, kirjutab marketingweek.co.uk.

«Ootan väga, et saaksime Tetley gängi tutvustada ka fännide uuele põlvkonnale,» sõnab Tetley brändimänedžer Adele Henkes vaid. Telereklaamid on osa teetootja uuest 171 miljonit krooni maksvast imagokampaaniast. Suurbritannia teeturg on suur, päevas leiab seal teesõprade huulile tee 157 miljonit tassitäit värskendavat jooki.

Väärib meenutamist, et uudiseid kunagiste telehittide ülesvuntsimisest ja taastulekust on tänavu olnud rohkemgi, näiteks kinoversioon telesarjast «A-Rühm» ning MTV kultusliku joonissarja «Beavis ja Butthead» naasmine teleriekraanile.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles